Huur- en annulerings voorwaarden

Algemeen
Wanneer u de loft boekt gaat u akkoord met onderstaande huur- en annuleringsvoorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de LOFT op het adres 7 Route de Raissac in Villedaigne

     1. Boeken

Elke boeking wordt door middel van een boekingsbevestiging per e-mail bevestigd. Binnen 2 weken na ontvangst van de boekingsbevestiging moet er een aanbetaling van 25 % van de huursom worden voldaan.

Het restant van de huursom en een waarborg van €500 dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.

Bij boekingen binnen 30 dagen voor aanvang van de huurperiode moet de totale huur- en waarborgsom worden voldaan.

     2. Annuleren

Annuleren huurder
De annulering van een reservering kan per mail worden doorgegeven. Domaine des Agnelles zal na ontvangst een annuleringsbevestiging verzenden. Bij annuleringen tot 1 maand voor aanvang van de huurperiode wordt 50 % van de totale huursom in rekening gebracht. Na het verstrijken van bovenstaande periode voor de aanvang van uw verblijf is de volledige huursom verschuldigd.
Wij adviseren u een goede annuleringsverzekering af te sluiten.

     3. Waarborg

Klachten in verband met inventaris en/ of bestaande schade worden aanvaard tot 4 uur na uw aankomst. De klachten kunnen per mail gemeld worden.
Onze controle van de loft gebeurt bij de schoonmaak.; dan kan schade en/ of breuk door ons worden vastgesteld.
Wanneer alles in goede orde is achter gelaten en geen schade of breuk is vastgesteld dan wordt de waarborgsom binnen twee weken geretourneerd. Gaat de schade de waarborg te boven dan is de huurder verplicht de aanvullende betaling over te maken (binnen twee weken na berichtgeving)

     4. Aansprakelijkheid

Huurder
De hoofdhuurder is aansprakelijk voor schade die door hem/haar, door medehuurders wordt veroorzaakt, ook wanneer deze na zijn/haar vertrek geconstateerd worden.
De huurder wordt verzocht verzekerd te zijn voor schade aan derden zoals een aansprakelijkheidsverzekering.

Verhuurder
De eigenaar is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel van welke aard dan ook berokkend aan huurders van de loft.
De eigenaar kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die ontstaat door natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen en geweldplegingen.

     5. Gebruik zwembad en aansprakelijkheid

De huurder is verantwoordelijk voor het correct gebruik van de aanwezige beveiliging bij het zwembad.
Het zwembad is beveiligd als het rolluik is gesloten en als de beveiligingsclips aan beide kanten zijn vastgemaakt.
Note: Deze voorzieningen zijn hulpmiddelen. Te allen tijde is de beste beveiliging de oplettendheid en het toezicht van een volwassen persoon.
Gebruik van het zwembad is op eigen risico en de verhuurder is niet verantwoordelijk voor ongelukken of schade.
Het zwembad is 140cm diep en DUIKEN IS daarom ook VERBODEN.
Het zwembad wordt regelmatig gecontroleerd en indien nodig schoongemaakt. Indien nodig kan het zwembad op ieder moment door de eigenaar worden gesloten.
Het gebruik van scherpe voorwaarden bij het zwembad zoals glas, haarspelden, stenen etc. is niet toegestaan.

     6. Huisregels

De buren
De huurder dient ervoor te zorgen dat hij geen geluidsoverlast veroorzaakt aan de omwonenden. Na 23.00u. vragen wij dan ook de nachtrust van de buurt te respecteren.

Meubilair
Het meubilair in de loft en het vaste meubilair in de cour mag niet worden verplaatst.

Vuur
Open vuur in Zuid- Frankrijk is in de maanden mei tot en met september verboden. Vuur bij de loft in de tuin, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan. (behalve in de daartoe bestemde BBQ)

Feesten
Het is verboden om de loft te gebruiken voor feesten en/of drankpartijen. Bij inbreuk wordt de huurperiode verbroken zonder dat de huurder enig recht heeft op terugvordering van de resterende huur.

Roken
Het is verboden te roken in de loft.

Huisdieren
Huisdieren in overleg.

Maximaal aantal personen
De loft is geschikt voor maximaal 12 personen. Dit aantal kan in geen geval worden overschreden. Bij overschrijding wordt de huurovereenkomst van rechtswege als ontbonden beschouwd en wordt de toegang geweigerd zonder aanspraak op teruggave van de huur.

Één kindje onder het jaar wordt niet als volwaardig persoon geteld doch dient wel op voorhand te worden vermeld.

Onderverhuren is niet toegestaan.

Aankomst en vertrek
De aankomsttijd is na 16.00u en de vertrektijd is in ieder geval voor 10.00u. We hebben deze tijd hard nodig om de loft voor u en voor de andere gasten schoon te maken.

Eindschoonmaak
De loft wordt voor u schoongemaakt. U dient als huurder van de loft echter wel op een nette wijze achter te laten. Dat wil zeggen het huisvuil opgeruimd en afgevoerd, de vaat in de vaatwasser en/of in de kast, de loft bezemschoon achterlaten.

Adres

LOFT -Powered by LIEU-
7 route de Raissac
11200 Villedaigne
France

Contact

info@loftbylieu.com    
+33 4 68 90 45 35
Over Ons